VL_VL_ALL_1200x600_1907_Facts_B6_Vitamin_and_Protein.jpg

Proteiner

Proteiner er vigtige byggesten i vores krop. Proteiner medvirker til at vedligeholde og at øge muskelmassen. Proteiner indgår i mange vigtige processer i vores krop. Desuden kan de sammen med kulhydrater være en god kilde til energi.

Proteiner og træning

Vi har brug for protein til at opbygge og vedligeholde kroppens muskelmasse. Overskuddet af proteiner vi får fra kosten, kan bruges til at danne energi eller omdannes til fedt og lagres i kroppen.

Når du træner er det vigtigt, at du indtager nok proteiner. Kulhydrater vil give dig hurtig energi og kan kombineres med proteiner som en særlig vigtig energikilde ved styrke- og udholdenhedstræning.

Proteinbehov

Sundhedsmyndighederne anbefaler en kost som indeholder ca. 0,8 gram protein per kilo kropsvægt for at dække det daglige behov. Det svarer til omkring 10 – 20 procent af det samlede energiindtag. En voksen mand bør indtage ca. 60 gram protein om dagen. Træner du meget bør du øge mængden.

Mælk, fisk og kød er eksempler på proteinrige fødevarer, men også vegetabilsk kost som kornprodukter, bønner og nødder giver et godt tilskud af proteiner.

Proteinerne er opbygget af aminosyrer

Proteinerne er bygget op af mange forskellige aminosyrer. I naturen findes over hundrede forskellige aminosyrer og heraf er omkring 20 normalt forekommende i dyreorganismer. Nogle af disse byggesten kan kroppen danne selv, men de essentielle er vi afhængige af at få tilført gennem kosten.

Vitaepro produkt billede
  • Godt for led og muskler

VitaePro

  • Et af Nordens mest anvendte kosttilskud
  • Godt til led, muskler, hjerte
  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse

Tilbud: -50 % på første pakke

Nu kun 164,00kr. 328,00kr.

VitaePro indeholder ingredienser med dokumenteret effekt:
MUSKLER VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion. HJERTET VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til en normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på hjertet ved indtagelse af 250 mg DHA/EPA dagligt. REDUCERER TRÆTHED VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse. BESKYTTER CELLERNE VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. IMMUNSYSTEM VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion. BLODET VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*Ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn.

En pakke med kosttilskuddet MultiPro | VitaeLab
MultiPro
MultiPro — med vigtige vitaminer og mineraler.
59,50kr. 119,00kr.
En pakke med kosttilskudet OmegaPro
OmegaPro
OmegaPro indeholder vitaminerne D, E og K2 samt omega-3.
109,00kr. 218,00kr.
En pakke med kosttilskuddet Cal-Mag
Cal-Mag
Kosttilskud som indeholder kalcium, magnesium og D-vitamin, som bidrager til sunde og stærke knogler
59,50kr. 119,00kr.