1200x600-Thomas-Uhrskov-vitaepro.png

Thomas Uhrskov

En sommermorgen i august mødtes vi med Thomas på stranden i Humlebæk, hvor vi havde en snak med ham omkring, hvad bl.a. sundhed betyder for ham, hvordan han holder sig aktiv, når han ikke kan komme på ski, og hvorfor han er begyndt at tage VitaePro.

Hvad betyder sundhed for dig og hvordan passer du på din krop?

Sundhed for mig betyder, at man har det godt.  Og at ens krop gider være med til, hvad man har lyst til. Det er jo surt, hvis man kan se på andre stå på ski eller surfe, og man ikke selv kan være med. Så sundhed for mig er at vågne om morgenen og så tænke på det, man skal i gang med i løbet af dagen, og ikke det man ikke kan være med til. For mig handler det ofte om at lege, og det er meget ofte noget med sne eller vand. Jeg er vild med at surfe, jeg er vild med stand-up paddle, jeg er vild med at stå på ski. Jeg plejede også at være ret vild med at cykle, men jeg er blevet bange for at falde.
Altså hvis det stod til mig, så ville jeg leve af A38, parmesan og saltlakrids, men fordi jeg bliver nødt til at passe på min krop, det bliver vi alle sammen, så spiser jeg varieret. Jeg er heldigvis gift med en kvinde, som går meget op i at lave god og varieret økologisk mad.

Hvordan holder du dig aktiv og hvorfor har du valgt at tage kosttilskud?

Jeg holder mig ikke aktiv, jeg tror bare jeg er aktiv. Det er et spørgsmål om, hvad man er drevet af, og jeg elsker bevægelse og jeg elsker at lege, så det der med at holde mig aktiv, det er ikke noget jeg gør. Lige bortset fra jeg holder mig i form, det gør jeg ved at ro 3 gange om ugen, og det er ret tidligt om morgenen, så det kræver lige, at jeg gider stå så tidligt op. Men nu har jeg haft så mange fødselsdage, så det er let at vågne tidligt.

Jeg tager kosttilskud, fordi jeg har brugt mine knæ rigtig rigtig meget. Da jeg var yngre og stod på ski, så kørte jeg rundt i puklerne hele tiden. Jeg har altid ment, at puklerne var Guds gave til menneskeheden. Og de er enormt sjove, men det er også hårdt for knæene, og jeg kan godt mærke efter at have kørt i puklerne i 40 år, at knæene godt kan blive en lille smule trætte. Derfor har jeg eksperimenteret med kosttilskud, og jeg synes faktisk, det har en effekt.

Hvornår er du ikke sund?

Hvis jeg er rigtig træt, så går jeg sukkerkold, og så har jeg en stor trang til slik. I lange perioder får jeg familien med på, at der ikke er slik i huset, for jeg er ikke sådan en, der bare kan sige, at nu spiser jeg ikke slik, men I andre kan bare gøre det. Hvis det er der, så er jeg ligesom en akvariefisk, så spiser jeg til jeg segner. Så det er meget nemt for mig at være usund, hvis der er sukker i nærheden.

Kan du mærke du har brugt din krop i mange år?

Ja! Jeg kan i den grad mærke jeg har brugt min krop til noget. Skiløb er jo på sin vis ikke specielt hårdt for kroppen bortset fra de skader, der kan komme. Og så det her med at køre pukler. Jeg kan godt mærke mine knæ er trætte. I gamle dage kørte jeg pukler hele dagen. Hvis der var nogle pukler, så kørte jeg i dem. Nu har jeg det sådan, at hvis jeg passerer nogle gode pukler, så kigger jeg på uret og tænker, at om lidt skal jeg alligevel have frokost, så jeg kan godt lige tage en tur i dem.
Jeg kan godt mærke at mine knæ er blevet brugt. Når jeg f.eks. ror, så skal jeg varme op længere tid i dag, end jeg skulle da jeg var ung. I mine yngre år plejede jeg altid at sige, at det var for koldt til at varme op, så lad os bare gå i gang med det samme. Nu skal knæene lige motioneres, inden jeg går i gang. Og så kan de ikke holde til lige så meget som da jeg var 24 år, men det er egentlig meget normalt.

Hvordan holder du dig aktiv?

Jeg ror 3 gange om ugen tidligt om morgenen. Og så kan jeg bare ikke lade være med at være aktiv, hvis der er godt vand, så er jeg ude at surfe eller stand up paddle, og hvis der noget sne, så er man jo et fjols hvis ikke man går ud og leger i det. Så det er ikke en pligt, det er ren leg for mig. Jeg er ikke sådan en der går i fitnesscenter. Jeg har en træningscykel i kælderen, men det er ikke meget jeg bruger den.

Hvorfor tager du VitaePro og hvordan blev du introduceret til det?

Jeg har taget VitaePro i ca. 6 mdr. Virker det – det kan jeg jo ikke vide, men det tror jeg.

Vi lærte jo allerede i skolen, at kroppen har brug for benzin og har brug for alle de forskellige stoffer, så det at tilføre det som kroppen har brug for, det giver jo ganske god mening.

Min kone går jo meget op i sundhed, så der er mange forskellige produkter, der har været gennem vores hus gennem tiderne. Derfor var det også lidt pudsigt, at min gode ven Tomas ringede og spurgte om jeg ville være ambassadør for VitaePro. Det kunne jeg da godt tænke mig, det er jo altid rart at få et job, men jeg svarede, at hvis jeg skal reklamere for det, så kræver det, at jeg tror på produktet. Så jeg har taget det et stykke tid for at finde ud af om, jeg synes det er i orden. Og tror jeg at det virker? Det gør jeg. Derfor sagde jeg ”ja” til at være ambassadør.

Jeg synes det er rigtig godt, at man får det sendt med posten. Jeg tager 2 hver dag, og når pakken er ved at være tom, så kommer der en pakke med posten, det er rigtig cool. 

Det tager ca. 4-6 måneder fra man begynder at tage VitaePro til man kan mærke en effekt. Hvad var dine erfaringer?

Jeg mærkede ikke noget i starten, og jeg vågnede ikke pludselig en onsdag og tænker NU virker det. Det kommer jo gradvist. Og det er jo det, der gør det svært at sige præcis hvornår kommer effekten, men nu har jeg taget det i et stykke tid, og jeg synes jeg har det bedre i mine knæ, end før jeg tog det.

Har du anbefalet det til andre?

Jeg har faktisk anbefalet det til min bror. Han bor i udlandet og er fuldstændig vild med at løbe. Han elsker at løbe i bjergene, og det er i den grad jo hårdt for knæene. Så hans knæ er endnu mere slidte end mine, så jeg har sendt nogle pakker ned til ham

Vitaepro produkt billede
  • Godt for led og muskler

VitaePro

  • Et af Nordens mest anvendte kosttilskud
  • Godt til led, muskler, hjerte, immunsystem og mere
  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse

Tilbud: -50 % på første pakke

Nu kun 169,00kr. 338,00kr.

VitaePro indeholder ingredienser med dokumenteret effekt:

IMMUNSYSTEM Selen, zink og vitamin B12, C og D bidrager til immunsystemets normale funktion.
LED VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable
MUSKLER 
VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion
HJERTET Vitamin B1 bidrager til hjertets normale funktion. Omega 3 fedtsyrerne DHA og EPA bidrager til hjertets normale funktion.**
REDUCERER TRÆTHED VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse
BESKYTTER CELLERNE Antioxidanterne mangan, selen, vitamin C og E hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.