VLDK-1200x600-Peder-Lundsgaard-Vitaepro.png

Peder Lundsgaard

"Det er vigtigt for mig at passe på mit helbred, så jeg kan fortsætte med mine interesser. Belastninger og slitage er også ofte ret almindeligt i forbindelse med løb og triathlon, så for mig er en velfungerende krop ensbetydende med livskvalitet."


Peder arbejder som handicaphjælper og dyrker meget sport i sin fritid. Det kan ofte blive nogle hektiske dage, og derfor er det godt at have både helbred og fysik på plads:

– Jeg tager VitaePro fordi jeg tror på ingredienserne til mine muskler og led. For at bibeholde et godt helbred og leve et aktivt liv, er jeg ikke bange for at gå nye veje. Jeg er glad for at jeg gav VitaePro en chance, og ønsker at fortælle om mine erfaringer til alle, som kan have glæde af det.

Højt tempo i hverdagen

Bare fordi man ikke længere er helt ung, betyder det ikke, at man skal sætte tempoet ned. Det udsagn kan Peder nikke genkendende til. Han lever nemlig et særdeles aktivt liv i et højt tempo. Han er uddannet fysioterapeut, og arbejder til daglig som handicaphjælper. Peder og hans familie har også en kæmpe have i Skive, med frugttræer og bistader, så der er med andre ord nok at se til.

Peder er glad for sit arbejde og forklarer: – Det er tit en stor udfordring, men også en tilfredsstillelse at kunne hjælpe andre mennesker og prøve at gøre det så godt som muligt. Det kan være hektisk en gang imellem både på arbejdet og i fritiden, og det prøver jeg at modvirke ved at være godt forberedt, så jeg har styr på tingene. Han har et råd: – Med årene har jeg lært at sige til mig selv – ”det er du god til, det kan du godt”, og det hjælper meget.

Triathlon kan give belastninger og slitage

Selv med en pakket kalender, finder Peder tid til at træne, og det i store mængder: – Mit forhold til træning er nok lidt specielt i forhold til mine jævnaldrende. Jeg har i mange år dyrket meget sport – roning, løb og triathlon, jeg har også gennemført en ironman 6 gange. Naturen spiller også en stor rolle for mig – jeg færdes derude alle døgnets timer, kun på den måde får man hele oplevelsen med.

"Det er vigtigt for mig at passe på mit helbred, så jeg kan fortsætte med mine interesser. Belastninger og slitage er også ofte ret almindeligt i forbindelse med løb og triathlon, så for mig er en velfungerende krop ensbetydende med livskvalitet."

 

Tager VitaePro til muskler og led

– Jeg træner så meget som muligt, men jeg kan mærke, at min krop og muskler har brug for længere restitution end tidligere. Det er ikke noget, jeg ønsker skal sætte grænser for mig, og jeg føler mig virkelig låst, hvis jeg ikke kan træne.

Sådan forklarer Peder, hvordan han begyndte med VitaePro: – Jeg så en reklame på tv og tænkte, at det ikke kunne skade at prøve. Jeg vil fortsætte med at være aktiv i mange år endnu, og at løbe frit er ret vidunderligt. Nu tager jeg en kapsel hver dag og må sige, at jeg er blevet positivt overrasket.

Derfor anbefaler Peder VitaePro

– Jeg tager VitaePro, fordi jeg tror på ingredienserne til mine muskler og led. For at bibeholde et godt helbred og leve et aktivt liv er jeg ikke bange for at gå nye veje. Jeg er glad for, at jeg gav VitaePro en chance og ønsker at fortælle om mine erfaringer til alle, som kan have glæde af det.

Vitaepro produkt billede
  • Godt for led og muskler

VitaePro

  • Et af Nordens mest anvendte kosttilskud
  • Godt til led, muskler, hjerte
  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse

Tilbud: -50 % på første pakke

Nu kun 169,00kr. 338,00kr.

VitaePro indeholder ingredienser med dokumenteret effekt:

IMMUNSYSTEM Selen, zink og vitamin B12, C og D bidrager til immunsystemets normale funktion.
LED VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable
MUSKLER 
VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion
HJERTET Vitamin B1 bidrager til hjertets normale funktion. Omega 3 fedtsyrerne DHA og EPA bidrager til hjertets normale funktion.**
REDUCERER TRÆTHED VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse
BESKYTTER CELLERNE Antioxidanterne mangan, selen, vitamin C og E hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.