VL_VL_ALL_1200x600_1907_Facts_Boswellia_Serrata_Bottle.jpg

Boswellia serrata

I tusindvis af år har man brugt Boswellia serrata for at pleje leddene, da det har en behagelig effekt på leddene.

Boswellia serrata er et træ, der vokser i både Asien og Afrika og har været brugt i Indien i tusinder af år for at opretholde sunde led. Væske udvindes fra træet på en skånsom måde, så det ikke skader træets vækst. Denne væske tørres indtil den når en gummiagtigt konsistens, hvorfra planteekstraktet kommer. 

VitaePro indeholder blandt andet Boswellia serrata til leddene. Denne ingrediens har traditioner for at blive brugt til pleje af leddene, som det er blevet gjort i hundredevis af år. Planteekstraktet er kendt for at hjælpe til at holde dine led komfortable. 

Mange års anvendelse af Boswellia serrata viser, at urten er sikker at spise. Boswellia serrata anbefales dog ikke til gravide kvinder eller dem, der forsøger at blive gravide. 

Planteekstraktet Boswellia serrata

Den første generation af VitaePro kom i 2022 og blev hurtigt et af Nordens mest anvendte kosttilskud til muskler og led. I årene efter er VitaePro blevet videreudviklet, og flere ingredienser er kommet til. Dette har gjort VitaePro til et stadigt mere alsidigt kosttilskud, der er godt for flere vigtige funktioner i kroppen. 

I 2019 blev formuleringen af VitaePro styrket med planteekstraktet Boswellia serrata, som bidrager til behagelige og komfortable led. 

Undersøgelser har vist at Boswellia serrata har effekt på leddene 

Planteekstraktet Boswellia serrata har en dokumenteret effekt på led. Flere undersøgelser viser, at Boswellia serrata kan hjælpe med at holde leddene komfortable. Et Cochrane review i 2014 undersøgte 33 planter, der traditionelt har været brugt til led, og konkluderede, at Boswellia serrata havde den bedste effekt. 

Cohrane reviews er en systematisk gennemgang af forskning indenfor sundhedsvæsnet, og er internationalt anerkendt som den højeste standard indenfor sundhedsforskning. 

Vitaepro produkt billede
  • Godt for led og muskler

VitaePro

  • Et af Nordens mest anvendte kosttilskud
  • Godt til led, muskler, hjerte
  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse

Tilbud: -50 % på første pakke

Nu kun 164,00kr. 328,00kr.

VitaePro indeholder ingredienser med dokumenteret effekt:

NYHED - BINDEVÆV: Ny ingrediens! Mangan bidrager til normal dannelse af bindevæv. LED: Nu mere Boswellia serrata der er med til at holde leddene komfortable. MUSKLER: D-vitamin bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion. HJERTET: Omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA bidrager til normal hjertefunktion. Gavnlig effekt ved 250 mg EPA/DHA (2 kapsler pr. døgn). REDUCERER TRÆTHED: B12- og C-vitamin bidrager til at mindske træthed og udmattelse. BESKYTTER CELLERNE: Antioxidanterne mangan, selen, C- og E-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. IMMUNSYSTEM: B12-vitamin, C- og D-vitamin samt selen bidrager til immunsystemets normale funktion. 

En pakke med kosttilskuddet MultiPro | VitaeLab
MultiPro
MultiPro — med 10 livsvigtige vitaminer og 5 mineraler.
59,50kr. 119,00kr.
En pakke med kosttilskudet OmegaPro
OmegaPro
OmegaPro indeholder vitaminerne D og E samt omega-3-fedtsyrer.
109,00kr. 218,00kr.
En pakke med kosttilskuddet Cal-Mag
Cal-Mag
Kosttilskud som indeholder calcium, magnesium og D-vitamin, som bidrager til sunde og stærke knogler
59,50kr. 119,00kr.