Om VitaeLab

VitaeLab sælger kosttilskud direkte til forbrugeren. Vores produkter indeholder ingredienser af høj kvalitet fra velrenommerede leverandører.

 • Lang erfaring
  Vi har mange års erfaring med vores produkter og hjælper dig med at besvare dine spørgsmål om vores tilbud, kosttilskud og hvordan de fungerer. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice.
 • VitaeLab i flere lande
  VitaeLab blev grundlagt i 2002 i Oslo, hvor vores hovedkontor også ligger i dag. VitaeLab har i dag tusinder af tilfredse kunder i hele Norden. Vi startede i Sverige og Finland i 2008, Danmark i 2010 og Holland i 2019. VitaeLab Danmark markedsfører fem forskellige mærker, hvor VitaePro er det største.
 • Strenge krav til produkt- og kvalitetssikkerhed
  Hos VitaeLab lægger vi stor vægt på at arbejde indenfor de rammer, som myndighederne pålægger kosttilskudsbranchen. Vi har retningslinjer der sikrer kvalitet på alle trin i produktionsprocessen. Vi har vores egen kvalitetschef der sikrer, at ingredienserne og markedsføringen af produkterne er indenfor de retningslinjer, som myndighederne til enhver tid kræver. Det er meget vigtigt for os, at vi kan dokumentere den produkteffekt der markedsføres.
 • Kvalitetssikkerhed
  Produkt- og kvalitetssikring garanteres også gennem de strenge krav vi stiller til vores leverandører og producenter og ikke mindst til os selv.
 • Good Manufacturing Practice
  Produktionen af vores kosttilskud foregår efter kvalitetssikringen ”Good Manufacturing Practice” (GMP), som er retningslinje der beskriver god fremstilling (kvalitetskontrol, produktion og test) af fødevarer, kosmetik og farmaceutiske produkter. Dette betyder at alle produktionsstadier er standardiserede og at produktionen følger retningslinjerne for international GMP.

Automatisk leveringsservice

VitaeLabs automatiske leveringsservice er skræddersyet til dine behov og ønsker. Kundeservice har mage års erfaring med vores produkter og hjælper dig med at sammensætte en pakke der passer til dig.

Fordele ved vores automatiske leveringsservice:

 • Du får kosttilskuddet direkte hjem i din postkasse
 • Du løber ikke tør for kosttilskud
 • Du har ingen bindingsperiode eller opsigelsesperiode
 • Tilpas dig til dine ønsker og behov

Hvordan fungerer automatisk leveringsservice?

Forsendelsen ankommer direkte i din postkasse indenfor 14 dage efter vi har modtaget din ordre. Én forsendelse indeholder 60 kapsler og en faktura. Du vil automatisk modtage en ny levering to måneder senere. Hvis du ønsker et andet tidsinterval på dine forsendelser, skal du blot kontakte kundeservice herom. Du har ingen bindings- eller opsigelsesperiode, og du kan, hvis du ønsker det, tage en pause i dine leverancer ved at kontakte vores kundeservice.