VL_VL_ALL_1200x600_1907_Facts_Chrome_Broccoli_Table.jpg

Krom

Krom medvirker til en normal omsætning af makronæringsstoffer som for eksempel sukker og medvirker til at opretholde et normalt blodsukkerniveau.

Krom forbrænder sukker

Krom er et essentielt mineral som medvirker til en normal omsætning af makronæringsstoffer, det vil sige, at det blandt andet forbrænder sukker for at gøre det tilgængeligt som energi for cellerne.

Hvilken funktion har krom i kroppen?

Krom medvirker til at opretholde et normalt blodsukkerniveau. Store udsving i blodsukkeret kan føre til sultfølelse og øget behov for søde sager.

  • Krom medvirker til en normal omsætning af makronæringsstoffer
  • Krom medvirker til at opretholde et normalt blodsukkerniveau

Krom i kosten

Visse mineraler har kroppen brug for store mængder af, så som kalcium og magnesium. Mineraler kroppen har brug for mindre af kaldes sporstoffer. Jern, zink, kobber, selen, jod og krom indgår i denne kategori.

Det er vigtigt, at man indtager mineraler gennem kosten, da kroppen ikke selv kan producere dem. Fødevarer som indeholder krom, er blandt andet skaldyr, kød, fuldkornsprodukter og kartofler.

 

Vitaepro produkt billede
  • Godt for led og muskler

VitaePro

  • Et af Nordens mest anvendte kosttilskud
  • Godt til led, muskler, hjerte
  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse

Tilbud: -50 % på første pakke

Nu kun 164,00kr. 328,00kr.

VitaePro indeholder ingredienser med dokumenteret effekt:
BLODCIRKULATION VitaePro indeholder nu også olivenolie-polyphenoler, der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*LED VitaePro indeholder Boswellia serrata, som er med til at holde leddene komfortable. MUSKLER VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion. HJERTET VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til en normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på hjertet ved indtagelse af 250 mg DHA/EPA dagligt. REDUCERER TRÆTHED VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse. BESKYTTER CELLERNE VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. IMMUNSYSTEM VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion.

*Ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn.

En pakke med kosttilskuddet MultiPro | VitaeLab
MultiPro
MultiPro — med vigtige vitaminer og mineraler.
64,50kr. 129,00kr.
En pakke med kosttilskudet OmegaPro
OmegaPro
OmegaPro indeholder vitaminerne D, E og K2 samt omega-3.
114,00kr. 228,00kr.
En pakke med kosttilskuddet Cal-Mag
Cal-Mag
Kosttilskud som indeholder kalcium, magnesium og D-vitamin, som bidrager til sunde og stærke knogler
64,50kr. 129,00kr.