1200x600-bente-vitaepro.png

Bente Ørum

Godt helbred giver glæde

Til dagligt har Bente nok at se til med et aktivt familieliv og to dejlige børnebørn at bruge tid og energi på. Men meget af fritiden bruges også på naturen, hest og riffelskydning. Særligt heste er Bentes store lidenskab, og hun bruger meget tid i skoven på sin hest, ”Dirty Harry”.

– Jeg er et udemenneske, og er glad for den bornholmske natur. En vandretur langs stranden for at finde rav og nyde den friske havluft er rekreation for mig. Det betyder meget for mig at kunne gøre det, jeg bedst kan lide, så jeg er taknemmelig for at bibeholde mit helbred.

Tager VitaePro til muskler og led

Bente fortæller: – Jeg vil beskrive mig selv som en glad og udadvendt person. Mening med livets værdier, finder jeg bedst ved at være mig selv. Med alderen er jeg også begyndt at gå ekstra meget op i mit helbred, det betyder jo meget for ens humør og overskud at have en velfungerende krop og at kunne gøre, hvad man vil.

Bente tager nu to kapsler VitaePro om dagen, men hun var oprindeligt skeptisk med hensyn til kosttilskud:

Bente har mange fysisk aktive interesser, og forklarer det således: – Jeg ønsker at holde bevægeapparatet ved lige, og tænker på min kost og motion. Så tager jeg også VitaePro; Det er nemt og fungerer som en forsikring for mig.

Anbefaler VitaePro til rigtig mange

– Til alle, som har det som mig, vil jeg sige: Tænk på dine muskler, og led og giv VitaePro en chance! Det er et rigtig godt alternativ, og jeg har i hvert tilfælde glæde af det. Kosttilskuddet indeholder virkestoffer, som, jeg ved, er gode til mine muskler og led, så jeg vil helt sikkert fortsætte med VitaePro!

Vitaepro produkt billede
  • Godt for led og muskler

VitaePro

  • Et af Nordens mest anvendte kosttilskud
  • Godt til led, muskler, hjerte
  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse

Tilbud: -50 % på første pakke

Nu kun 164,00kr. 328,00kr.

VitaePro indeholder ingredienser med dokumenteret effekt:
MUSKLER VitaePro indeholder D-vitamin, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion. HJERTET VitaePro indeholder omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, som bidrager til en normal hjertefunktion. Dokumenteret effekt på hjertet ved indtagelse af 250 mg DHA/EPA dagligt. REDUCERER TRÆTHED VitaePro indeholder B12- og C-vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse. BESKYTTER CELLERNE VitaePro indeholder E-vitamin, selen og C-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. IMMUNSYSTEM VitaePro indeholder B12-vitamin og selen, samt C- og D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion. BLODET VitaePro indeholder Olivenolie-polyphenoler der bidrager til at beskytte fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress.*

*Ved indtagelse af 5 mg hydroxytyroxol, svarende til 20 g olivenolie pr. døgn.